Afbeelding

Lee Towers en Joel Borelli komen naar WK Paalklimmen

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 687 keer gelezen

WIJBOSCH | Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september vindt het WK Paalklimmen 2023 plaats. Een weekend vol avontuur, actie, fantastische muziek en gezelligheid. Tijdens deze dagen komen de beste klimmers vanuit heel Nederland om de strijd aan te gaan voor de snelste tijd op de hoge paal. Als kers op de taart zijn er dit weekend ook verschillende optredens van bekende Nederlandse artiesten. Ben jij erbij?

Tijdens de vrijdag van het WK Paalklimmen kunnen kinderen en jongeren van 13 t/m 16 jaar hun klimvaardigheden laten zien. Een fantastische kans voor jonge klimmers om hun passie te ontdekken en nieuwe vrienden te maken. Vervolgens is het op zaterdag de beurt aan volwassenen om hun kracht te testen. Al met al, belooft het een spannend weekend vol actie en adrenaline te worden.

Ook voor mensen die liever niet deelnemen aan het WK, maar wel graag willen kijken is er genoeg te doen. Er zijn verschillende optredens van bekende artiesten zoals Clover, Zeptic, Fieldtrip, Jeffrey Heesen, Peter Hellings, en Dirk Drost. Maar het hoogtepunt van het WK Paalklimmen 2023 zijn ongetwijfeld de optredens van Lee Towers en Joel Borelli. Lee Towers, een Nederlandse muzieklegende, staat onder andere bekend om zijn krachtige stem en populaire nummers zoals “You’ll Never Walk Alone”. Joel Borelli is een opkomend talent met een unieke stem en energieke performances. Kortom, onvergetelijke optredens die je niet wilt missen.

Bestel nu je tickets www.paalklimmenwijbosch.nl voor het WK Paalklimmen 2023 en maak je klaar voor een weekend vol spanning, sensatie en fantastische artiesten.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant