Opa kijkt samen met m’n 2 jongste kleinzonen (1 en 3 jaar). 
Nou en of, die mannen sprongen van hun stoeltjes toen er gescoord werd!! 
Hup Holland hup Holland klonk het in huize opa en oma van Herpen! Natuurlijk onder t genot van een oranje tompouce van Bakker Bekkers!!
Opa kijkt samen met m’n 2 jongste kleinzonen (1 en 3 jaar). Nou en of, die mannen sprongen van hun stoeltjes toen er gescoord werd!! Hup Holland hup Holland klonk het in huize opa en oma van Herpen! Natuurlijk onder t genot van een oranje tompouce van Bakker Bekkers!! Foto: Ine van Herpen

Hoe kijk jij naar Oranje?

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 794 keer gelezen

SCHIJNDEL | De groepsfase zit er op en de achtste finales gaan beginnen. Het Nederlands Elftal mag direct de eerste wedstrijd aantreden tegen de Verenigde Staten. Om 16.00 uur zullen zij de wedstrijd aftrappen. Gaat Oranje door naar de kwart finales van het WK? In de Schijndelse cafés kun je deze wijdstrijd natuurlijk kijken. Maar, waar kijk jij Oranje? In het café? Thuis? Bij vrienden? 

Waar je ook kijkt... je maakt kans op een officieel Nederlands Elftal-shirt als je de leukste foto instuurt. De foto die het meeste uitademt dat jij de échte Oranje-fan bent. De beste foto wordt bekroond met de hoofdprijs. Vele gingen je al voor. Zo kregen we ook na de laatste groepswedstrijd tegen Qatar weer enkele mooie foto’s binnen.

Stuur de foto naar de MooiSchijndel Hotline: 06-89970555 of mail naar redactie@mooischijndel.nl

Helaas kan ie nu niet volop juichen maar wel genieten onder zijn kleedje op de bank lekker thuis.
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant