De eerste editie van Oldskool Skèndel.
De eerste editie van Oldskool Skèndel. Foto: Bas Ulehake

Old Skool Skéndel brengt het gevoel van toen terug

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 1.072 keer gelezen

SCHIJNDEL | ‘Het gevoel van’ toen komt terug tijdens de tweede editie van ‘Old Skool Skéndel’. Op zaterdag 21 januari 2023 in Sportcafé ‘Stand Van Zaken’ (voorheen Café de sporthal).

Na het grote succes van de eerste editie afgelopen zomer kun je opnieuw de legendarische stapavonden uit de jaren 70 en 80 in Schijndel weer herbeleven met barpersoneel, kasteleinsduo’s, obers en natuurlijk de DJ’s uit die tijd. Zij hebben de muziek na veel snuffelen in de oude platenbakken weer zorgvuldig samengesteld. Alle hits van, danceclassics, slowplaten t/m de rock-legends komen voorbij deze avond. Ook de Pacman - flipperkast - en foto’s uit die periode zijn erbij. Wil jij er de volgende editie van Old Skool Skéndel ook bij zijn? Koop dan vanaf 1 december je kaarten.

Online en fysiek
Online zijn de kaarten via www.oldskoolskendel.nl te koop. Dit keer kun je ook fysiek kaarten kopen. Donderdag 1 december vanaf 19:30 uur start de ticketverkoop in sportcafé Stand Van Zaken (Bunderstraat 6b, Schijndel). Wees er snel bij want het aantal tickets is beperkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant