Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Volop kinderactiviteiten tijdens Kinderboulevard

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 301 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het programma van de Kinderboulevard geeft gegarandeerd plezier voor kinderen van 2 t/m 12 jaar én hun ouders, verzorgers of begeleiders. Alle activiteiten, zoals het kindertheater, de stormbaan, de springkussens en nog vele meer, zijn gratis toegankelijk en horecagelegenheden en winkels zijn geopend. Dat geeft plezier voor het hele gezin. De Kinderboulevard is op zondag 25 september van 12:00 tot 17:00.

Alle activiteiten tijdens de Kinderboulevard vinden plaats op pleintjes vlakbij de diverse terrassen in het Schijndelse centrum. De plattegrond geeft weer waar de diverse pleintjes liggen. Activiteiten tijdens de Kinderboulevard zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Combineer de Kinderboulevard met een middagje winkelen. Vinden jouw kinderen winkelen saai? Niet tijdens de Kinderboulevard. Of wil je zelf even rustig de winkel in, terwijl de kinderen zich op de Kinderboulevard vermaken? Ook dat kan. Diverse winkels in het centrum zijn van 12:00 tot 17:00 uur geopend.   


Plattegrond kinderboulevard. Op ieder plein zijn diverse activiteiten.

Het Kindertheater
Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van. Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord. Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waarbij kinderen helemaal uit hun dak gaan. In deze show van ongeveer drie kwartier genieten kinderen van: goochelen, wedstrijdjes, een robot-act, gek doen, komische typetjes én buikspreken. Het Kindertheater van Bart Juwett vindt op geplande tijdstippen plaats. Ze starten ook echt op de genoemde tijdstippen, kom dus niet te laat. Ook deze activiteiten zijn gratis en je hoeft je vooraf niet aan te melden. Het Kindertheater is gevestigd op plein 2 en start om 12:30 uur, 14:00 uur en 15:45 uur.


Meedoen met het theater.

Bekijk hier een overzicht van alle pleinen en activiteiten.

Plattegrond kinderboulevard
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant