Afbeelding
Foto:

‘De Verzamelaar’ houdt tentoonstelling over de motorcross

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 477 keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van ‘De Verzamelaar’ organiseert op zondag 25 september een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in De Brink in Eerde. Deze keer houdt Kees-Jan Teurlincx uit Oirschot een tentoonstelling met zijn verzameling over de motocross.

Als kleine jongen ging Kees-Jan al met zijn vader naar motorcrosswedstrijden kijken. Hij bezoekt nog altijd zo vaak het kan wedstrijden. Het leukst vindt hij het dan om foto’s te maken van de wedstrijd.
In 2017 hield hij al eens een tentoonstelling op de verzamelbeurs, maar sinds die tijd is er weer heel wat bijgekomen in zijn verzameling. Toen stond alles in een heel klein slaapkamertje, maar daar past alles allang niet meer in. Hij besloot om in zijn garage een museum te maken. Inmiddels heeft Kees-Jan al diverse bezoekers mogen ontvangen in het museum, voornamelijk oud-crossers. Hij kan natuurlijk niet alles meenemen naar de verzamelbeurs, maar daar zullen zeker enkele pronkstukken uit zijn verzameling te zien zijn. “Als u belangstelling heeft voor deze verzameling, kom dan eens een kijkje nemen op de verzamelbeurs in Eerde. Neem ook eens een kijkje op verzamelbeurseerde.nl, als u meer wil lezen over deze verzameling of de verzamelbeurs. Op deze site staat een uitgebreid verhaal. Als u ook eens uw verzameling tentoon wil stellen op de verzamelbeurs neem dan contact op met Hannie van Duijnhoven via 0613729837 of verzamelbeurseerde@hotmail.com”, laten ze bij de verzamelbeurs weten.
De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 25 september van 09.00 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Brink in Eerde. Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen. De entree is 1.50 euro voor volwassenen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant