Popkoor Transparant bij de Schaapskooi Schijndel
Popkoor Transparant bij de Schaapskooi Schijndel Foto: Bart van Rooij

Dienstenveiling en optreden Popkoor Transparant

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 446 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na een lange tijd van stilte is het weer eens tijd voor een muzikale middag. Op 22 mei organiseert Popkoor Transparant een eigen concert inclusief een diensten- en goederenveiling. De naam van het optreden heeft de treffende naam ‘Transparant een schot in de roos!’

Op zondag middag 22 mei zal het evenement van 13.30u tot en met 16.30u gehouden worden bij handboogvereniging Landmans Unie en de toegang is gratis.

“Een optreden van Popkoor Transparant o.l.v. Maartje van de Loo is altijd een feestje. Het belooft een bijzonder vermakelijke middag te worden waarbij niet alleen heerlijke muziek ten gehore wordt gebracht, maar ook een middag die in het teken staat van een diensten en goederen veiling. Tussen maar liefst drie blokken muziek vindt er een veiling plaats waarbij je op zowel diensten als producten kunt bieden. Wie weet loop je wel weg met een voucher voor bijvoorbeeld een taart, boek óf zangles. Voor ieder wat wils. Wij willen op deze ludieke wijze geld in het laatje brengen door er samen met alle koorleden onze schouders onder te zetten. Een paar voorbeelden van de aangeboden diensten/goederen: taarten bakken, een voetmassage door een expert, een workshop Indonesisch koken en een middagje metselen. Geniet van een uniek concert waarbij muziek en gezelligheid centraal staat,” aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant