Thomas de Groot en Bert Kronenburg zitten er klaar voor in het Jansenpark
Thomas de Groot en Bert Kronenburg zitten er klaar voor in het Jansenpark Bas Ulehake

Nieuw: Park Lounge in het Jansenpark

Recreatie en Toerisme Evenement 2.802 keer gelezen

SCHIJNDEL | In een nu nog leeg Jansenpark zitten Bert Kronenburg van Tapperij de Beurs en Thomas de Groot van café de Sok. Deze twee horeca ondernemers slaan de handen ineen om een groot terras op te zetten in het Schijndelse park genaamd Park Lounge.

Zo’n twee maanden geleden kwamen Bert en Thomas bij elkaar om te kijken wat ze samen konden gaan doen. In zowel de Beurs en de Sok willen ze zolang de anderhalve meter regel is binnen nog niet open gaan, maar niets doen is eigenlijk ook geen optie. Uiteindelijk ontstond het idee om een terras te openen in het Jansenpark. Hiervoor hebben ze nauw contact gehad met de gemeente.

Bert legt uit: “We willen het dan ook wel goed doen. Het hele terras en de bomen zullen uitgelicht worden zodat er een mooie sfeer ontstaat. In totaal zullen het uiteindelijk 200 kleurrijke zitplaatsen zijn, maar met de huidige maatregelen zullen we met 50 zitplaatsen starten. Om de in en uitloop goed te reguleren zal aan het begin van het Jansenpark aan de zijde van café de Sok een entree komen waar de gasten zich moeten melden en registreren en zal het terras afgezet worden met kleine hekken.”

Park Lounge zal op vrijdag 18 juni starten. Daarna zal het iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend zijn. Op vrijdag zal het terras vanaf 19.00u openen en zaterdag en zondag vanaf 14.00u. Voor meer informatie kun je kijken op:
www.park-lounge.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant