Minilessen op het Elde College
Minilessen op het Elde College

Minilessen op het Elde College

Onderwijs 664 keer gelezen

SCHIJNDEL | Deze en volgende week proeven leerlingen uit groep 8 de sfeer op het Elde College tijdens de minilessen. Op deze manier ontdekken ze hoe het is op de middelbare school en kunnen ze alvast een beetje wennen.

Op 28 februari van 14.45 tot 16.15 uur vinden de minilessen vmbo/praktijkonderwijs in Schijndel plaats en 29 februari van 14.30 tot 16.00 uur vinden de minilessen havo/mavo en mavo/kader in Sint-Michielsgestel plaats. Inschrijven hiervoor is mogelijk via de website www.eldecollege.nl/kennismakingsactiviteiten.

Een groot aantal leerlingen heeft zich reeds ingeschreven voor de minilessen (tweetalig) vwo/havo. Deze lessen vinden deze week plaats en de inschrijving hiervoor is gesloten. We kijken ernaar uit deze leerlingen donderdag te verwelkomen.

Naast de minilessen organiseert de school ook een moment om kennis te maken met de sportklas en de musicalklas. Kennismaken met de sportklas kan op 7 maart van 15.45 tot 17.00 uur en kennismaken met de musicalklas op 14 maart van 15.45 tot 17.00 uur. Inschrijven kan via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant