't Talent
't Talent Foto: Bas Ulehake

Lesgeven aan kinderen van nieuwkomers. Help jij mee?

Onderwijs Onderwijs 552 keer gelezen

SCHIJNDEL | In het voormalige gemeentehuis van Schijndel worden vanaf deze week de eerste asielzoekers opgevangen waaronder gezinnen met jonge kinderen. Kinderen die graag een zo normaal mogelijk leven leiden. Kinderen die graag op school nieuwe vriendjes maken en nieuwe dingen leren. Help jij mee om ze een gastvrij verblijf te bieden in Schijndel?

SKOPOS is hiervoor op zoek naar mensen die de kinderen gaan begeleiden. Draag je deze kinderen een warm hart toe? Werk je vanuit de kernwaarden veiligheid, samenwerken, creativiteit en passie. Je kan kinderen enthousiasmeren en motiveren. Je hebt ervaring met pedagogische en didactische werkvormen. Een lesbevoegdheid is een pre maar niet noodzakelijk. Dan zijn ze op zoek naar jouw hulp.

Wat bieden ze?
Een inspirerende plek om te werken. Mogelijkheid om flexibel te werken. Lesprogramma’s op maat. Ondersteuning vanuit het programma van de Taalklas SKOPOS.

Meer informatie
De lessen vinden plaats op locatie Bunderstraat 8 Schijndel. De leerlingen zijn tussen de 4 en 12 jaar. Lestijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.00 uur. Na zes weken komen hier ook de middagen bij. Uren en werktijden zijn in overleg, waarbij veel mogelijk is. De vergoeding is afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.

Meld je aan
Heb je een dag(deel) tijd om deze kinderen mee wegwijs te maken? De kinderen heten je van harte welkom. Dus meld je aan: t.vanzadelhoff@skoposschijndel.nl Ze nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator Yvonne van As via y.vanas@skoposschijndel.nl of 06-18254196

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant