Afbeelding
Foto: John Verwijmeren

Sponsorloop BS De Regenboog brengt ruim 5400 euro op

Onderwijs Onderwijs 308 keer gelezen

SCHIJNDEL | De afgelopen weken zijn de leerlingen van basisschool De Regenboog sportief bezig geweest. Op vrijdag 15 april werd de jaarlijkse sponsorloop georganiseerd en één week later waren alle leerlingen actief tijdens de Koningsspelen. Voor de sponsorloop werd door kinderen, leerkrachten en ouders gekozen voor het goede doel: Hulp aan Oekraïne.

Voor dit doel werden eerder al flessen ingezameld. Met beide acties werd méér dan € 10.000,- opgehaald, waarvan € 5452,70 is overgemaakt naar giro 555 t.b.v. Oekraïne. Dit bedrag werd na afloop van de Koningsspelen symbolisch overhandigd aan de Oekraïense leerlingen die momenteel op De Regenboog onderwijs volgen.

Overigens waren de Koningsspelen, die door BS De Regenboog voor het eerst in drie jaar weer op het Zuideinderpark georganiseerd werden, een groot succes. Alle ruim 530 leerlingen van beide locaties van De Regenboog hadden een prachtige sportdag met veel spelletjes voor de jongsten en kennismaking met tal van sporten voor de overige leerlingen. Hartelijk dank voor de medewerking van de vele deelnemende sportverenigingen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant