Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Jac. Kemps Tweewielers: voor fietsen zonder zorgen!

Human Interest Human Interest 1.540 keer gelezen

SCHIJNDEL | Nederland is een waar fietsland. Al jaar en dag pakken veel mensen de fiets naar het werk, school en voor recreatieve doeleinde. Als je vaak de fiets gebruikt, is het belangrijk dat deze past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Heb je hier hulp of advies bij nodig? Dan is Jac. Kemps Tweewielers een uitstekende plek om te bezoeken.

De fietsenwinkel die gevestigd is aan de Hoofdstraat, is al sinds 1929 een begrip in Schijndel en omstreken. Waar het ruim negentig jaar geleden begon met auto’s, motoren en fietsen, richt de winkel zich nu volledig op fietsen en met name e-bikes. Dat doet het bedrijf met het oog op service en klantvriendelijkheid, in een moderne werkplaats met de benodigde apparatuur om ieder probleem op te lossen. Er is in de winkel een ruim aanbod aan e-bikes van A-merken als Sparta, Gazelle en Giant. Dit geeft klanten veel keuzevrijheid, maar kan hen ook de nodige uitdaging geven bij het kopen van een nieuwe fiets.

Adviesgesprek
Er is een hoop om rekening mee te houden bij de aankoop van een nieuwe fiets. “Mensen gebruiken hun fiets allemaal op een andere manier. De een gebruikt hem voor het woon/werkverkeer, terwijl een ander graag fietstochten maakt. Daarom zorgen we voor een breed assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de prijsklasse, de kracht van de motor, soort accu en de maat van het frame. Wij passen desnoods de fiets aan, zodat iedereen kan genieten van een fiets die persoonlijk op maat is gemaakt”, legt eigenaar Teun Kemps uit. “Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen en te luisteren naar de wensen van de klant. Men kan altijd bij ons terecht voor een uitgebreid adviesgesprek.”

Veiligheid
Ook als het gaat over advies over veiligheid kun je bij Jac. Kemps Tweewielers terecht. Denk hierbij aan het monteren van een spiegel op de fiets of het dragen van een helm. Volgens Kemps zijn spiegels de laatste jaren erg populair en neemt ook de verkoop van helmen toe.

Verder kun je de fiets laten verzekeren, iets dat wordt aanbevolen. Er zijn steeds nieuwe manieren waarop je fiets gestolen kan worden. Belangrijk dus om hier slim mee om te gaan. “Veel mensen hebben een fiets met insteekslot. Deze sloten worden echter makkelijk gekraakt met een loper. Het is dus verstandig om een extra kettingslot met een losse sleutel te nemen. Vanaf 1 april is dit zelfs verplicht om je e-bike te kunnen verzekeren.”

Service
De winkel heeft een breed servicepakket, met onder andere een gratis haal- en brengservice, gratis leenfiets en een onderhoudspakket bij aankoop van een nieuwe fiets. Daarnaast zijn onderhoudsbeurten en reparaties meestal binnen een dag klaar. “We willen de klant zoveel mogelijk ontzorgen en doen er alles aan om het fietsplezier te garanderen. Kom vooral een keer langs, de koffie staat voor u klaar.”

In het najaar van 2022 is Arts Tweewielers in Son en Breugel gestopt. Klanten uit Sint-Oedenrode en Schijndel kunnen met hun bij Arts aangeschafte fiets voortaan bij Jac. Kemps Tweewielers terecht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant