Afbeelding
Foto:

Starter aan het woord: Bas Duynstee

Human Interest Human Interest 692 keer gelezen

SCHIJNDEL | In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Bas Duynstee is de volgende die zichzelf voor zal stellen en meer zal vertellen over zijn eigen bedrijf Vonque .   

Ik ben Bas Duynstee (52) en als bedrijfsadviseur help ik snel groeiende ondernemers die hun passie en plezier kwijt zijn en 24/7 brandjes blussen. Ik verbind ze weer met die droom waar het allemaal mee begon en richt hun organisatie opnieuw in voor duurzame groei, zodat ze weer met hart en ziel ondernemen en grip krijgen op hun bedrijf!

In 2013 werd mijn vrouw ernstig ziek en kreeg te horen dat ze een levensverwachting van twee jaar had. Helaas is ze in 2017 overleden. Voor mij was dit ook een periode van spirituele bewustwording.

Gelukkig ontmoette ik in 2020 mijn tweede vrouw en vormen we nu een samengesteld gezin. Echter, ik werkte in een mooi bedrijf (Vanderlande) met fantastische collega’s en vele uitdagingen, maar ondertussen liep ik steeds meer vast, haalde geen energie en plezier meer uit mijn werk en miste mijn eigen vonk. Diep in mijn hart wilde ik voor mezelf beginnen.

Ik realiseerde me dat ik met name bij Vanderlande praktisch 15 jaar en 1 maand een enorme dijk aan ervaring als bedrijfsadviseur heb opgedaan, juist door die enorme diversiteit aan functies in een organisatie die continu in de groei is.

Ik werd geïnspireerd door het enthousiasme van startups en zag dat deze groep zich steeds meer geleefd voelde en steeds minder voldoening uit het ondernemen haalde. Met mijn ervaring dat het leven kort is en je vooral plezier uit je werk wilt halen, wilde ik hén helpen om zich weer opnieuw te verbinden met hun oorspronkelijke vonk, met die droom waar het allemaal mee begon! Vandaar ook mijn motto: ‘relight your fire’!

Dankzij de workshops en evenementen van Startup Meijerijstad kom ik in contact met de lokale startups waarvan er velen met dezelfde uitdagingen kampen. Samen sta je sterk en help je elkaar, een mooie stimulans! 

Bas Duynstee

06-13403700

www.vonque.nu

Bas.duynstee@outlook.com

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant