Het team van Boonman bedden.
Het team van Boonman bedden.

Boonman bedden 35 jaar

Human Interest Human Interest 720 keer gelezen

SCHIJNDEL | Boonman bedden viert dit jaar zijn 35 jarig bestaan. Waar het in 1988 door Jan en Carla Boonman is gestart vanuit hun huis is Schijndel, opende ze in 1994 hun 1e winkel in Schijndel en kort daarna een tweede filiaal in Best. Later volgde winkels op de woonboulevards in Oss (2011), Eindhoven (2014), Den Bosch en Tilburg (2016). Sinds 2014 is het bedrijf overgenomen door de 3 dochters Lieneke, Wiesje en Roosje. Dat de samenwerking tussen de zussen een succes is blijkt uit het feit dat het familiebedrijf ondertussen is uitgegroeid naar 6 beddenspeciaalzaken en een online webshop.

Het filiaal in Schijndel wordt gezien als de ‘thuisbasis’ aangezien deze locatie centraal ligt, goed bereikbaar is en parkeerplaatsen voor de deur heeft. Daarnaast is deze locatie uitermate geschikt voor de Boonman Mega-store waarbij we alle A-merken onder één dak aanbieden en is er de outlet afdeling gevestigd. Tevens zitten in dit pand het hoofdkantoor, magazijn en de e-commerce afdeling.

Een super team van inmiddels 40 medewerkers zorgen dagelijks voor een persoonlijke benadering en goede service in de winkels. Onze slaapadviseurs worden binnen het bedrijf intern opgeleid met een opleidingstraject van 3 tot 6 maanden voor de beste kennis op slaapgebied.

In de Boonman bedden winkels werken we bijna alleen maar met Nederlandse A-merken, waardoor we snel kunnen schakelen en niet afhankelijk zijn van buitenlandse leveranciers. Hierdoor kunnen we de klant ook echt de kwaliteit leveren die ze bij ons verwachten. Bij ons is de klant koning en staat service hoog in het vaandel. Niet alleen tijdens het verkoopproces maar ook de aftersales heeft bij ons een hoge prioriteit. “Wij zijn pas tevreden als de klant lekker slaapt.”

Schijndel 073-5476620 schijndel@boonmanbedden.nl

Uit de krant

Uit de krant