Jasper van Weert, Ton en Linda van Uden.
Jasper van Weert, Ton en Linda van Uden. Foto: Bas Ulehake

Kaas en Co krijgt nieuwe eigenaar

Human Interest Human Interest Zakelijk 4.642 keer gelezen

SCHIJNDEL | Ton van Uden en zijn partner Linda gaan de verswinkel Kaas en Co overdragen. Vanaf 1 november staat er een andere Schijndelaar als eigenaar achter de balie.

De ondernemer die het stokje gaat overnemen is de pas 23-jarige Jasper van Weert. Ton en Linda hadden al een belang in café – zaal de HeerenMeester - aan de andere kant van de straat – en gaan zich daar volledig op richten. De komende maanden zal Jasper iedere zaterdag bijspringen bij Kaas en Co.

“Dat is een bewuste keuze”, zegt Jasper. “Ik wil graag de klanten leren kennen, maar het is ook goed dat zij mij leren kennen. Ik heb er ontzettend veel zin in.” Jasper heeft een opleiding tot slager gevolgd en heeft daarnaast drie jaar gewerkt bij Daan van Zoggel catering. Nu vind hij het tijd om een stap te maken. “Ik ben Daan dankbaar voor wat ik allemaal heb mogen leren, maar ik heb altijd de wens gehad om voor mezelf te beginnen. Deze kans wilde ik niet laten liggen.”

Het assortiment van Kaas en Co blijft helemaal hetzelfde. Of dat in de toekomst wordt aangepast weet de nieuweling nog niet. Eerst gaat hij dus bij Ton ‘in de leer’ om zich eigen te maken in de zaak. Op het gebied van kaas is Jasper zich al aan het bijscholen, zodat hij daar ook het juiste advies over kan geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant