Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Caroline Aarts secretaresse van het jaar in Schijndel

Human Interest Human Interest 856 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het is vandaag in heel Nederland Secretaressedag. Dat is natuurlijk hét moment om de waardering uit te spreken naar iedereen die in deze functie werkt. Maar zij zijn juist vaak degene die veel meer taken doen binnen een bedrijf. Zo ook Caroline Aarts, die werkzaam is bij Voets Specialiteiten. 

Zij werd vandaag op kantoor verrast met een prachtige bos bloemen, geschonken door de De Binderij. Eigenaar van Voets Specialiteiten, Bram Voets had ook nog wat lekkers voor ‘de beste secretaresse van Meierijstad,’ zoals hij haar omschreef.

“Caroline is hier begin november begonnen, middenin de coronatijd en werd direct voor de leeuwen gegooid,” vertelt Bram over Caroline. “Dat was direct in onze piek tijd, maar dat pakte ze perfect op. Samen met haar twee collega’s vormt zij nu het team binnendienst. Zij zijn als het ware onze ‘secretaresses’, hebben contact met de klanten en vangen de vele telefoontjes op. Caroline is er dan ook altijd en door weer en wind komt ze werken, en heeft sinds november nog geen dag gemist. Het is echt een fijne betrouwbare collega, die standvastig is en dingen ook wil oplossen,” aldus een trotse Eigenaar.

De compleet verraste secretaresse “Ik had helemaal geen idee dat het secretaresse dag was vandaag, maar wel leuk om zo verrast te worden. Ik ben inderdaad in de drukste periode begonnen, maar daarna ook goed de tijd gekregen om overal goed ingewerkt te worden en het bedrijf goed te leren kennen. Het is echt heel leuk om in deze branche te werken, met al het lekkere eten. Het is ook een vrij jong team waar ik in werk, dat maakt het ook heel gezellig. Het klantcontact maakt het werk helemaal leuk.”

Caroline Aarts namens DeMooiSchijndelKrant gefeliciteerd met de prachtige bos bloemen van De Binderij.

Uit de krant

Uit de krant