Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

De Schaapskooi moet op zoek naar nieuwe horeca exploitanten

Human Interest Human Interest 333 keer gelezen

WIJBOSCH | De huidige exploitanten van de horeca bij de Schaapskooi hebben bij het bestuur aangegeven dat zij per 1 april gaan stoppen met het uitbaten ervan. Tim en Nicoline hebben besloten dat ze meer tijd willen hebben om aan hun gezin te besteden. Nu zijn ze bijna dagelijks in de weer om alle zaken rondom hun horecabedrijf te regelen en dat wordt teveel, zeker met twee kleine kids thuis zo geeft Nicoline aan. Daarnaast speelt natuurlijk ook mee dat door de diverse lockdowns die we hebben gekend in Nederland het voor de horeca niet bepaald een vetpot is geweest. 

Door de coronacrisis hebben Tim en Nicoline de inkomsten uit de horeca drastisch terug zien lopen. Na nog een goede zomer te hebben gedraaid, wordt het door de laatste lockdown steeds moeilijker om voldoende inkomsten te genereren. Dit heeft Tim en Nicoline er mede toe doen besluiten om op zoek te gaan naar een toekomst met meer zekerheid en rust. Tim heeft inmiddels een nieuwe baan gevonden als manager facilitair & horeca bij een zorginstelling. Nicoline gaat eerst de zaken afronden bij de Schaapskooi en zal ook op zoek gaan naar een nieuwe baan. 

Nicoline geeft aan dat het voor hun opvolgers goed is om te weten dat de zaken ondanks corona de laatste jaren wel zijn gegroeid en dat het daarom fijn zou zijn als het bestuur opvolgers zou weten te vinden die er net als zij vol voor willen gaan om van deze horecagelegenheid een succes te maken.


Tim en Nicoline, de uitbaters van de Schaapskooi, bij de start van het Schaapskooi avontuur. 

Toekomst horeca Schaapskooi
Het bestuur van de Schaapskooi gaat nu op zoek naar een nieuwe exploitanten voor de horeca zodat er ook in de toekomst iets gegeten en gedronken kan blijven worden bij een bezoek aan de Schaapskooi. Op dit moment is nog niet bekend wie de plek van Tim en Nicoline zullen gaan overnemen als zij per 1 april zullen gaan stoppen.

Heeft u interesse om aan de slag te gaan op de mooiste plek van Meierijstad, dan kunt u deze interesse kenbaar maken bij het bestuur van de Schaapskooi. 

Uit de krant

Uit de krant