Sander van den Brandt van Leiderschap met LEF.
Sander van den Brandt van Leiderschap met LEF. Foto: danielle fassbender

Starter aan het woord: Sander van den Brandt

Human Interest Human Interest 597 keer gelezen

SCHIJNDEL | In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Sander van den Brandt is de volgende die van zich laat horen. Hij vertelt maar wat graag over zijn bedrijf ‘Leiderschap met LEF’.  

Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven of assertiever worden? Leren om ‘nee’ te zeggen en dingen doen waar je achter staat en meer energie van krijgt? Sinds kort is dit binnen handbereik in Schijndel: startend ondernemer Sander van den Brandt (45) van ‘Leiderschap met Lef’ helpt jou hier graag mee! 

Aangenaam: Jouw coach met LEF Ik ben Sander en geboren en getogen in Schijndel waar ik met Mirjam en onze zoon Lef met veel plezier woon. Dit jaar ben ik gestart als coach gericht op persoonlijk leiderschap. Mijn passie voor coaching heb ik bij Justitie ontwikkeld waar ik jarenlang heb gewerkt. Eerst binnen een speciale eenheid tussen gedetineerden met het hoogste dreigingsniveau en later als leidinggevende/coach. Door deze ervaringen weet ik als geen ander dat je met de juiste mindset, motivatie en lef ver kunt komen. 

Mijn StartUp
De StartUp Meierijstad vergrootte mijn kennis in ondernemen. Het delen van onzekerheden en successen met andere starters is erg waardevol.

No1 programma
Mijn missie is mensen helpen om zichzelf op de 1e plek te zetten en keuzes te maken vanuit overtuiging en vertrouwen. Met mijn No1 programma daag ik mensen uit om hun nummer 1 positie te pakken en vast te houden. Zodat ze geen last meer hebben van alle invloeden van buitenaf en grenzen helder zijn. Een dynamisch traject waarbij we ook fysiek aan de slag gaan: bijvoorbeeld met boksles of een ijsbad. Een mooie metafoor op het dagelijkse leven.

Aan de slag!
Herken jij jezelf in die persoon die zichzelf op nummer 1 wil zetten en de regie wil nemen? Of wil je als bedrijf dit ‘cadeau’ doen aan medewerkers? Neem vrijblijvend contact. Stuur een mail naar sander@leiderschapmetlef.nl of bel 06-12915944. Neem ook eens een kijkje op leiderschapmetlef.nl

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant