Marianne de Graaf van café The Holy Cow.
Marianne de Graaf van café The Holy Cow. Foto:

Hoe was jouw jaar? Marianne de Graaf

Human Interest Human Interest 937 keer gelezen

SCHIJNDEL | Hoe was jouw jaar? Dat vroegen we aan een aantal Schijndelaren. Ieder mens maakt van alles mee. Negatieve dingen, maar gelukkig ook positieve momenten. Zonder al te veel het coronaspook erbij te halen lieten we ze vrijuit antwoorden. Ook blikten ze kort vooruit naar het nieuwe jaar.

In deze editie vragen we Marianne de Graaf, eigenaresse van café The Holy Cow op de Boschweg om terug- en vooruit te blikken.

Wat is jouw topmoment van 2021?
Het aller grootste hoogtepunt in 2021 was natuurlijk het nieuws dat we weer open mochten gaan met ons café. Vanaf dag 1 kwamen al onze klanten weer aangewaaid. Ook hebben we veel complimenten gekregen over het terras wat we in de lockdown eens goed onderhanden hebben genomen.

In de tijd dat we open waren hebben we veel leuke dingen gedaan zoals het Boschwegse kampioenschap terraszitten, bier gebrouwen met de Schneider Weisse fanclub en samen met prins Toon en zijn gevolg Max Verstappen wereldkampioen zien worden. Ook de Boschwegse mert met Screaming Billy op het podium was zo’n moment dat je nooit meer vergeet.

Waar werd je minder blij van?
Toen kwam het moment dat er weer nieuwe regels begonnen te gelden, sluiten om 20.00 uur, QR-codes scannen van mensen bij binnenkomst en noem ze verder maar op. Dat was allemaal nog te overzien en we probeerden ons aan alle opgelegde regels te houden en toch draaiden ze in november de deur weer op slot. Dat was dus het minste moment van 2021.

Waar richt jij je pijlen op in 2022?
Nu is het 1 januari 2022 geweest en ik hoop nog steeds dat we die vervelende Covid een kopje kleiner kunnen krijgen dit jaar. We gaan er in elk geval weer alles aan doen om het de mensen die graag komen een leuke tijd te geven. Als het moet dan doen we het met de regels die opgelegd worden, al hoop ik dat die niet zo streng zullen zijn. The Holy Cow zal met het terras, onze keuken, de speciale biertjes en natuurlijk al onze clubs weer gewoon een plek worden om te genieten van de leuke dingen.

Afbeelding
Afbeelding
Keizer Robbert en Prins Toon drinken een biertje in The Holy Cow.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant