Afbeelding
Foto: Rosa Kluytmans

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’: Rosa Kluytmans

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 261 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden.

Nu is het tijd voor de runner-up van de eerste editie van Het Perfecte Plaatje Schijndel, Rosa Kluytmans. Met haar blikken we ook terug op deze wedstrijd. “Ik vond het een geweldige ervaring. De opdrachten hebben me uitgedaagd en dat haalt vaak het beste in me naar boven. Verder heb ik door de opdrachten bijgeleerd en heb ik gezien dat mijn affiniteit echt ligt in het portretteren en dat heb ik ook veelal geprobeerd toe te passen bij de opdrachten. Verder heb ik echt mijn eigen stijl ontwikkeld.”

Op de vraag welke foto de mooiste is die ze gemaakt heeft, moest Rosa toch even nadenken. “Ik heb er meerdere, maar als ik moet kiezen, kies ik voor Marc van Eeuwen. Daar heb een apart portret neer kunnen zetten. Ik vind dit de mooiste omdat ik hier echt techniek heb kunnen laten zien doormiddel van een spannende weerspiegeling. Maar de foto’s die ook zeker op mijn lijstje erbij mogen, zijn die van de emotie opdracht en de ambacht”, vertelt Rosa trots. Als mooiste foto van de andere kandidaten kiest Rosa voor het zelfportret van Feline van den Besselaar.

Bekijk hieronder alle foto’s van Rosa.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant