Afbeelding
Foto: Feline van den Besselaar

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’: Feline van den Besselaar

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 231 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden.

We zijn bij de top drie van Het Perfecte Plaatje Schijndel aangekomen met onze terugblik. Op plek drie staat de jongste dame van het stel, Feline van den Besselaar. Met mooie foto’s wist zij de jury en het publiek vaak te verbazen. Samen met Feline blikken we terug op de wedstrijd. “Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat ik de mooiste foto van mij het zelfportret vind. De kleur spat eraf, de compositie is mooi en hij is haarscherp. Ook vind ik dat ik er mooi op sta. Mijn ogen vallen mooi in het licht en mijn haar valt ook mooi langs mijn schouder. Ook was het best leuk om mezelf zo onder te verven, het maken en resultaat waren beide leuk. Het spreekt eigenlijk wel voor zich!”

De favoriete opdracht voor Feline was de opdracht Schijndel by night. “Niet alleen omdat ik het een super goede foto vind geworden, maar ook omdat de weg naar de foto toe heel leuk was. Ik en papa waren de woensdag van die week op de oprit een voorproefje gaan doen met sterretjes voor het onderzoeken van instellingen en dergelijke, wat ook best grappig is om te fotograferen, maar nooit net zo spectaculair als de staalwol. Toen dachten we al dat het heel gaaf was met het licht en het rondje. Donderdag waren we gaan zoeken naar eventuele plekken waar we het konden gaan doen. Grappig is dat we als eerste naar het water bij het Elde waren gereden, waar Erwin Pijnenburg zijn winnende foto heeft gemaakt, we hebben daar even gestaan maar omdat daar ouderavonden waren kon het niet omdat we dan kinderen zouden kunnen verwonden. Met als het leukste van alles natuurlijk het foto’s maken bij de visvijver. We hadden die plek gekozen omdat er daar niemand last van zou hebben. Ik stond aan de ene kant en papa aan de andere kant van de vijver, op die manier werd ik niet verbrand en was alles veilig. We zijn twee keer geweest een keer heel laat en de andere keer wat vroeger. Maar het was gewoon heel gaaf om al die vonken te zien spetteren en dat zo’n supergave foto te krijgen,” aldus Feline over haar avontuur tijdens de opdracht Schijndel by night 

“De mooiste foto van de andere kandidaten vind ik de foto van Marleen Bijnen voor de opdracht sport in Schijndel. Heel mooi om te zien hoe het paard er zo groot en krachtig op staat. Ook zie je duidelijk het plezier dat de vrouw op het paard heeft in het rijden.”

Bekijk hieronder alle foto’s van Feline.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant