Afbeelding
Foto: Jan Oremans

Terugblik ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’: Jan Oremans

Human Interest Het Perfecte Plaatje Schijndel 240 keer gelezen

SCHIJNDEL | Richting het einde van het jaar gaan we terugblikken op een fantastische eerste editie van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. Tien kandidaten gingen de sportieve strijd met elkaar aan om de beste ‘amateur’ fotograaf van Schijndel te worden.

Bij iedere deelnemer staan we even stil. Eerder bekeken we de foto’s van Daniel Spierings en Theo van Eeuwijk en nu gaan we verder met nummer acht Jan Oremans.

Jan over zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje Schijndel: “Mijn deelname aan Het Perfecte Plaatje heb ik als zeer prettig ervaren en was zeer leerzaam. Ik ben door de wedstrijd niet meer gaan fotograferen, maar wel anders. Je kaders verleggen noemen ze dat dan. Vooral de opdrachten ‘jeugdsentiment’, de opdracht ‘emotie’ en de laatste opdracht waren de leukste, maar zeker niet de makkelijkste. De foto van de bonus opdracht ‘jeugdsentiment’ is voor mij mijn mooiste foto, het bracht mij terug naar de eind jaren vijftig. Er zijn door de deelnemers hele mooie en verrassende foto’s gemaakt. De foto van de opdracht 6 emotie, gemaakt door Rosa is voor mij wel de mooiste.”

Bekijk hieronder de foto’s die Jan Oremans maakte tijdens Het Perfecte Plaatje Schijndel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant