Schijndel in vogelvlucht
Schijndel in vogelvlucht Foto: Bas Ulehake

Ruildag voor verzamelplaatjes ‘Schijndel in Vogelvlucht’

Historie 1.181 keer gelezen

SCHIJNDEL | Plus Bertrams en Heemkundevereniging Schijndel nodigen alle Schijndelaren uit om op zaterdag 2 maart deel te nemen aan een bijzondere ruilbeurs. Tijdens deze ruilbeurs kunnen inwoners hun dubbele verzamelplaatjes ruilen om hun exemplaar van het verzamelalbum Schijndel in Vogelvlucht compleet te maken.

Het verzamelalbum, dat op zaterdag 30 december officieel werd geïntroduceerd in de Schijndelse supermarkt, biedt een prachtige inkijk in zowel het hedendaagse Schijndel als de rijke geschiedenis van de stad. Met maar liefst 249 te verzamelen plaatjes, verdeeld over 13 uiteenlopende thema’s, vormt het album een waardevolle toevoeging aan elke verzameling. Om het verzamelalbum nog interactiever te maken, zijn er QR-Codes toegevoegd die bij het scannen toegang bieden tot een schat aan informatie. 

De ruilbeurs vindt plaats op zaterdag 2 maart van 10:00 uur tot 12:00 uur, bij de servicebalie van de PLUS. Hoewel de Plus Bertrams nog enkele plaatjes beschikbaar heeft, geldt ook hier op=op en kunnen er geen plaatjes bij gekocht worden. Ze moedigen alle deelnemers aan om hun dubbele plaatjes mee te nemen, zodat ze kunnen ruilen met anderen en hun verzamelalbum compleet kunnen maken. De Heemkundekring zal ook aanwezig zijn tijdens de ruilbeurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant