Deze deelnemers waren bij de Kick-off aanwezig.
Deze deelnemers waren bij de Kick-off aanwezig. Foto: Bas Ulehake

Schijndel UIT de KUNST zoekt deelnemers

Cultuur 1.424 keer gelezen

Schijndel UIT de KUNST zoekt deelnemers

SCHIJNDEL | Schijndel UIT de KUNST, hét podium voor passie en talent, keert terug van 20 april tot 2 juni 2024. Na het succes van vorig jaar zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang. Het evenement staat garant voor een bruisend programma vol kunst en cultuur, en ze nodigen jou uit om deel te nemen.

Het thema van dit jaar is Samen in verbinding door creatie, met als hashtag #iedereendoetmee. Terwijl buiten de winter nog guur is en carnaval nog vers in ons geheugen ligt, bereiden ze zich voor op een nieuwe periode van culturele en artistieke verkenning.

Unieke Schijndels-receptenboekje
Heb jij een heerlijk familierecept met een bijzonder verhaal? Deel het met de organisatie. Of het nu gaat om een familierecept uit een ‘smulpapengezin’, het beroemde broodje van moeder, het gebakje van oma, het toetje van de buurvrouw, opa’s hachee of een ander authentiek Brabants recept met een unieke twist - ze horen graag van je. Stuur je recept naar sudk@in-schijndel.nl en wie weet wordt jouw recept opgenomen in het unieke receptenboekje.

Kunst-route KIJKEN in de WIJKEN
Ben jij een creatieveling, kunstenaar of ambachtsman/vrouw? Wil je jouw creatie exposeren en anderen inspireren? Doe dan mee met de Kunst-route KIJKEN in de WIJKEN. Laat je creativiteit zien door je werk thuis tentoon te stellen. Je krijgt een vlag om aan je gevel te hangen, zodat er een fiets- en wandelroute gecreëerd kan worden langs de kunstwerken in de wijken en het buitengebied van Schijndel. Meld je aan door een e-mail te sturen naar sudk@in-schijndel.nl.
“We kijken uit naar jullie deelname en het ontdekken van alle creatieve pareltjes die Schijndel te bieden heeft”, aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant