open danspodium phoenix cultuur
open danspodium phoenix cultuur Foto: ERIK VAN DER HEIJDEN

Schijf je in voor het Open Danspodium voor danstalent in Meierijstad

Cultuur Kunst en cultuur 411 keer gelezen

VEGHEL | De dansafdeling van Phoenix Cultuur organiseert op zondagmiddag 10 december in samenwerking met CHV Academy, Circle of Talent een nieuwe editie van het Open Danspodium op de Noordkade in Veghel. Een uitgelezen kans voor amateurdansers uit heel Meierijstad om hun choreografieën, als solo of in groepsverband, aan het grote publiek te tonen. Inschrijven kan nog tot 26 november via de agenda op de website van Phoenix Cultuur.

Inschrijven Open Danspodium
Danstalenten vanaf 8 jaar krijgen op het Open Danspodium de kans zichzelf te presenteren voor een groter publiek. Van choreografie tot kostuum, decor en grime: alles wordt door de danstalenten zelf verzorgd. Tijdens het Open Danspodium komen diverse dansdisciplines aan bod zoals klassiek, modern en hiphop. Ben jij nu ook enthousiast geworden? Tot 26 november kun je je inschrijven via de agenda op de website van Phoenix Cultuur. Er is beperkt plek dus zorg dat je er op tijd bij bent met aanmelden.


Het Open Danspodium vindt plaats op zondag 10 december van 15.00 – 17.00 uur in de 
Podiumzaal op
 de Noordkade in Veghel. Kijk voor meer informatie & inschrijven bij Open Danspodium in de agenda op de website van Phoenix Cultuur: www.phoenixcultuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant