De organisatie is er klaar voor.
De organisatie is er klaar voor.

Save the date voor ‘Schijndel UIT de KUNST’

Cultuur Kunst en cultuur 457 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wat in september 2022 begon als een uitdagend avontuur krijgt werkelijk vorm. “We zijn overspoeld door deelnemers, aanvragen, plannen en initiatieven en achter de schermen is druk gewerkt aan een eventkalender en routeboek”, aldus de organisatie.

De pagina met het overzicht staat live, neem alvast een kijkje en noteer waar je zin in hebt in je agenda. www.in-schijndel.nl/uitdekunst. Er volgen wekelijks updates, ook op sociale media. Via facebook en Instagram van InSchijndel kun je alle berichten over Schijndel UIT de KUNST volgen. 

“In dit prille begin van de lente nodigen we iedereen uit voor de officiële opening; de Kick Off van Schijndel Uit de Kunst 2023. We ontmoeten je graag op zaterdag 29 april om 16.00 uur in de tent, op de markt, voor een feestelijk moment in verbinding”, aldus Pauline de L’Or namens de organisatie. Er komen meer dan vijftig etalages vol kunst. Je kunt gaan luisteren en kijken naar unieke performances, lente-concerten, film-voorstellingen, gesprekken op bijzondere plekken. Er zijn feestelijke openingen, tentoonstellingen, exposities door jong en oud ,voor jong en oud. Er is elke week markt, met gevulde kramen, vol kunst en cultuur, uitingen van passie en talent. We gaan zingen en meezingen. Wandelen en fietsen, dansen en dichten. Laat je inspireren door de Ruim de 250 deelnemende muzikanten. De basisschoolkinderen, die ook nu al volop bezig zijn zich voor te bereiden op hun show moment. De cliënten en begeleiders van stichting Dichterbij/ Uniek, Welzijn Meierij, zorgatelier Kwarté, Zorghoeve ‘T Binnenveld en Stichting Philadelphia, die rondleidingen, open workshops en tentoonstellingen aan het voorbereiden zijn. Bezoek de Talententuin, de Kloostertuin, de Beeldentuin. Exposities in het Raadhuis, de Bibliotheek, gemeenschapshuis De Vink, ‘t Spectrum, het Napoleonskerkje. Ateliers gaan open en je kunt gaan kijken in de wijken. Dit alles en nog veel meer, door en voor jullie. “We zijn dankbaar en trots. Samen creëren we één groot podium, Schijndel UIT de KUNST. Heel graag tot ziens”, aldus de organisatie.

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant