Paint a Future
Paint a Future

Paint a Future maakt de kinderdromen waar

Cultuur Kunst en cultuur 573 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op de eerste verdieping en in het souterrain van het RAADhuis in Schijndel zijn op dit moment schilderijen te zien van de stichting Paint a Future. 

Paint a Future is in 2000 opgericht door kunstenares Hetty van der Linden. Over de hele wereld schildert ze met kinderen in achterstandsituaties. Ze vraagt de kinderen hun dromen te schilderen, zich voor te stellen dat de schilderskwast een toverstok is waarmee ze hun dromen kunnen waarmaken.

Kinderdroom
Gerenommeerde kunstenaars uit tientallen landen laten zich door de kindertekeningen inspireren en verwerken zo’n tekening letterlijk in hun eigen schilderij. Met de opbrengsten van de verkoop van het schilderij wordt de kinderdroom gerealiseerd. Of dit nu een huis is, een muziekinstrument of werk voor de ouders: Paint a Future maakt de kinderdromen waar. Met de opbrengsten wordt de kinderdroom gerealiseerd.

Toekomst
Met een schilderij van Paint a Future hangt er niet alleen een prachtig kunstwerk aan de muur. Men geeft ook een kind de kans op een betere toekomst.

Voor meer informatie kijk op www.paintafuture.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant