Afbeelding
Foto:

Duik samen met Dirk Scheele in de wereld van muziek

Cultuur Kunst en cultuur 270 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dirk Scheele is al jarenlang werkzaam in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. In zijn voorstelling Muziek Maken vertelt Dirk op een speelse manier van alles over instrumenten. De voorstelling is onderdeel van de Kunst- en Cultuurdag in Schijndel, een dag waarin de kunsten centraal staan en tentoongesteld worden. Dirk Scheele is op zaterdag 23 april om 14.00 uur te zien in het Spectrum Podium Schijndel. Deze voorstelling is voor iedereen vanaf 2 jaar.

Dirk Scheele laat tijdens deze voorstelling het publiek kennismaken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Eenvoudige voorwerpen tovert Dirk om tot nieuwe muziekinstrumenten. Daarnaast krijgt Dirk bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes en komen de leukste en bekendste hits van Dirk Scheele voorbij. Dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast. 

Tickets voor Dirk Scheele zijn gratis en kunnen gereserveerd worden via www.blauwekei.nl of www.spectrumpodium.nl maar ook telefonisch via 0413-342555

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant