TV-opname bij studio Hooi
TV-opname bij studio Hooi Foto: Bart van Rooij

RTL programma Plezier en passie maakt opnames bij Studio Hooi in Wijbosch

Cultuur Kunst en cultuur 1.181 keer gelezen

WIJBOSCH | Onlangs werd Petra Thoen van Studio Hooi in Wijbosch benaderd door RTL of zij met haar atelier een creatief item wilde vullen in het lifestyle programma Plezier en Passie.

Petra hoefde niet lang na te denken over dit verzoek en ging direct aan de slag. De opnames zouden namelijk op zeer korte termijn moeten gaan plaatsvinden en donderdag 26 november was het al zover. Petra was samen met de meeste van haar cursisten aanwezig bij de opnames. Zij vonden het allen een leuke ervaring om mee te werken aan dit programma.

Petra kreeg landelijke bekendheid met haar “Hart van Wijbosch” actie tijdens de beginperiode van de coronacrisis. Met hartjes van klei die gemaakt zijn door deelnemers werd een route door Wijbosch uitgezet die door veel mensen werd bekeken.

Plezier en passie

Plezier & Passie is een weekendprogramma bij RTL 4, elke week zie je in het programma hoe jij je vrije tijd het beste kunt invullen. In het programma worden de leukste plekken in binnen- en buitenland bezocht waar je heerlijk kan ontspannen en genieten.

Uitzendtijden
Het item over Studio Hooi is op de volgende tijden te bekijken:
- zondag 12 december om 11.00 uur op RTL 4
- zaterdag 18 december om 14.00 uur op RTL 4
- zondag 6 februari om 08.30 uur op RTL 4

Studio Hooi
Wil je meer weten over Studio Hooi en de creatieve cursussen die je er kan volgen, kijk dan op de website: www.studiohooi.nl

TV-opname bij studio Hooi
TV-opname bij studio Hooi
TV-opname bij studio Hooi
TV-opname bij studio Hooi
TV-opname bij studio Hooi
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant