Afbeelding
Ad van de Graaf

Juniorbaas Naut Heijnen ontvangt Juniorfolder op basisschool

Cultuur Kunst en cultuur 158 keer gelezen

SCHIJNDEL | In juli is Naut Heijnen uit Schijndel uitgeroepen tot de nieuwe Juniorbaas van Theater De Blauwe Kei, wat betekent dat hij het gehele seizoen 21-22 in de spotlights wordt gezet. Zo staat hij onder andere op de cover van de nieuwe Juniorfolder, waarvan het eerste exemplaar op 14 september aan hem werd uitgereikt op basisschool De Beemd.

In de kleurrijke Juniorfolder staan alle jeugdvoorstellingen van De Blauwe Kei. Voordat Naut het eerste exemplaar in handen kreeg, genoot zijn hele klas van een optreden op school. Artieste Jeritza Toney verraste de kinderen met verhalen, zang en muziek. Met haar laatste lied zette ze Naut in het zonnetje én overhandigde ze hem de nieuwe Juniorfolder, waarop Naut vol trots voor de silo’s op de Noordkade poseert. “Ik vind ‘m echt supermooi geworden en ga ‘m iedereen laten zien!”, aldus Naut. Naast de folder ontving Naut ook een uitvergroting van zijn foto en kaartjes voor drie theatervoorstellingen.

De Juniorfolder van De Blauwe Kei wordt de komende weken via diverse basisscholen in Meierijstad en omgeving verspreid en is vanaf 16 september ook af te halen aan de theaterkassa op de Noordkade. Via www.blauwekei.nl/junior kunnen kinderen zich aanmelden voor de Junior nieuwsbrief en via de pagina www.facebook.com/DeBlauweKeiJunior blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom jeugdvoorstellingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant