Afbeelding
ranczandras

Leer op laagdrempelige manier instrument bespelen

Cultuur Kunst en cultuur 360 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na de zomervakantie start in Schijndel het project Laatbloeiers. Een muziekproject waarbij volwassenen op een laagdrempelige manier in groepsverband een muziekinstrument kunnen leren bespelen. Om vervolgens bijvoorbeeld door te stromen naar een orkest, om te gaan spelen in een band of voor in de carnavalsclub.

Project Laatbloeiers is ideaal voor volwassenen die eigenlijk altijd al een instrument wilden bespelen, maar die niet meteen aan een duur lesjaar willen vastzitten, of die denken dat je op latere leeftijd geen muziek meer kunt leren maken. Muziek maken is namelijk voor iedereen weggelegd, en ook als volwassene kun je nog heel veel leren.

De repetities vinden tweewekelijks plaats en duren 1,5 uur. De kosten bedragen 15 euro per les. Deelnemers krijgen een leen-instrument en een schooljaar lang les van dirigent en muziekleraar Peter Spierings. De lessen vinden plaats in ‘t Spectrum in Schijndel.

Project Laatbloeiers is een initiatief van de Koninklijke harmonie Sint Cecilia uit Schijndel. Kijk voor meer informatie en voor inschrijven op www.st-cecilia-schijndel.nl/muzieklessen-voor-laatbloeiers/


De komende maanden zal de Koninklijke harmonie Sint Cecilia vaker voorbij komen in DeMooiSchijndelKrant met interessant muzikaal aanbod voor jong én oud. Dat zal gebeuren in de vorm van artikelen en interviews. Deze artikelen verschijnen ook op www.mooischijndel.nl

Project laatbloeiers
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant