Wie gaat er dit jaar met de KolderRiek vandoor?
Wie gaat er dit jaar met de KolderRiek vandoor?

De KolderRiek, ‘Protest Carnavalesk’

Carnaval carnaval 734 keer gelezen

SCHIJNDEL / SCHORSBOS | “Wat hebben we er weer zin in. Na twee jaar stilstaan waar we wilden springen is het eindelijk weer zover. Niks geen Covid beperkingen maar weer lekker 4 dagen volledig uit ons dak tijdens Carnaval 2023”,  aldus de organisatie. 

Op vrijdag 17 februari is de traditionele aftrap met ‘t KolderRiek . Deze avond zal weer bol staan van optedens van de diverse carnavalclubs. Al jaren zijn de Geinstampers de organisatoren van dit mega spektakel en ook dit jaar hebben ze kosten nog moeite gespaard om er weer een geweldige avond van te gaan maken. Het animo onder de clubkes liegt er niet om. Wederom hebben de Geinstampers weer vele aanmeldingen ontvangen. De optredens zullen op deze KolderRieke avond zullen te zien zijn op de favoriete Schorsbos vrijdagavond in de spiegeltent van Jansen&Jansen op de markt. Dit jaar is het thema ‘Protest Carnavallesk’. Maar liefst 19 deelnemende clubkes betreden hier het beroemde podium om te protesteren tegen ….ehhh….van alles. Iedereen is druk met de voorbereidingen voor deze spectaculaire KolderRieke avond. Zoals reeds bekend vallen de nummers 1, 2, en 3 in de prijzen, maar natuurlijk gaat alleen de winnaar met ‘De KolderRiek’ naar huis. Kosten nog moeite zijn gespaard om een deskundige vakjury in huis te halen die de vele acts zullen beoordelen. Oh ja… En protesteren tegen de uitslag is bij voorbaat niet mogelijk. 

“Wie o wie gaat er dit jaar met de felbegeerde ‘KolderRiek’ naar huis, wij zijn erg benieuwd. Meemaken is erbij zijn”, aldus de enthousiaste organisatie. ‘t KolderRiek in de spiegeltent is gratis toegankelijk. De deuren van de spiegeltent gaan op 17 februari ‘23 precies om 19.00 uur open. Het programma gaat om 20.00 uur echt van start en iedereen is van harte welkom, dus moedig je vrienden, jeugd aan om gezellig aan te sluiten bij deze eerste carnavalsavond.

De KolderRiek, 'Protest Carnavalesk'
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant