Jordy Graat en Christel de Laat.
Jordy Graat en Christel de Laat.

Christel de Laat gaat terug naar geboortegrond

Algemeen 2.428 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na twee succesvolle edities van Graat & De Laat – Spelen een thuiswedstrijd, is komende zaterdag 9 december de finale in Schijndel. Christel de Laat maakt samen met Jordy Graat het populaire radio- en tv-programma vanaf de geboortegrond van Christel.

Dit najaar zijn Graat en de Laat drie keer op pad met hun radioprogramma. In oktober waren ze in Heesch bij producer Bart en begin november bij Jordy in Veldhoven.

Komende zaterdag tussen twaalf en twee uur is iedereen welkom bij het Winterpark in Schijndel. Daar is de burgemeester onder meer te gast. Ook leer je Christel de Laat beter kennen, want haar oud-lerares komt langs met ongetwijfeld goede verhalen over Christel. En de Schijndelse zanger ‘Theo van Veghel’ is ook van de partij.

Ook aan eten is geen gebrek. Tijdens de show kun je genieten van carpaccio, worstenbroodjes, belegde broodjes en een heerlijk dessert. Als kers op de taart zijn er ook nog hele mooie prijzen te winnen.

Ben jij er ook bij op zaterdag 9 december tussen 12:00 en 14:00 uur, op het Winterpark op de Markt in Schijndel?

Luister komende zaterdag tussen twaalf en twee uur naar Omroep Brabant. Omroep Brabant beluister je via de ether: West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6, of via omroepbrabant.nl/radio

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant