De verzamelbeurs is in De Brink in Eerde.
De verzamelbeurs is in De Brink in Eerde.

Gezocht verzameling voor verzamelbeurs

Algemeen 354 keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar organiseert op zondag 24 september een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in De Brink in Eerde. Zij hebben deze keer geen verzamelaar kunnen vinden die zijn verzameling tentoon wil stellen.

De verzamelbeurs is op zoek naar verzamelaars die hun verzameling tentoon willen stellen. Een verzameling kan van alles zijn. Inmiddels hebben al ruim honderd verzamelaars een tentoonstelling gehouden tijdens een verzamelbeurs. Er zijn dus al heel veel verschillende items geweest. Natuurlijk zijn de gewone verzamelitems zoals lucifermerken, suikerzakjes en ansichtkaarten al een keer geweest, maar ook vele bijzondere zoals onder andere: fietsen, veemedailles, psaligrafie en heksen.

Over al die verzamelingen staat een artikel op de website van de verzamelbeurs: verzamelbeurseerde.nl.

Liefhebber
“Of u nu een gewone, kleine, grote of bijzondere verzameling heeft, u bent altijd welkom om uw verzameling een keer te laten zien op de verzamelbeurs in Eerde. Er zijn geen kosten verbonden aan het tentoonstellen van uw verzameling, wat uw motief voor een tentoonstelling ook is”, laat de organisatie achter de Eerdse verzamelbeurs weten. Ze vervolgen: “Wil u uw verzameling uitbreiden of wil u er juist een andere liefhebber voor vinden. We proberen te zorgen voor publiciteit van de verzameling. Dit kan soms direct een leuke uitbreiding voor uw verzameling opleveren en door plaatsing van het verhaal op de site van de verzamelbeurs en op moetjekijken.nl soms nog vele jaren later. Als u in de omgeving van Eerde woont kunnen wij langskomen om foto’s te maken van de verzameling en om het verhaal op te schrijven, anders wordt het geregeld via internet en telefoon. Kies in overleg een datum uit die goed uitkomt.”

Interesse
Interesse om een verzameling aan anderen te laten zien? Neem dan vrijblijvend contact op met Hannie van Duijnhoven via: 0613729837 of mail naar verzamelbeurseerde@hotmail.com.

“Je hoeft geen regelmatige bezoeker van de verzamelbeurs te zijn om te kunnen tentoonstellen”, besluit De Verzamelaar.

Ruilen
De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 24 september van 09.00 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Brink in Eerde. Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen, onder andere van supermarktacties zoals de Disney plaatjes van AH en de voetbalplaatjes van Plus, maar ook voor ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer.

De entree van de verzamelbeurs is 1.50 euro voor volwassenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant