Afbeelding
Foto: afbeelding door Doreth Donkers

Stilstaan bij elk kind dat gemist wordt

Algemeen Algemeen 182 keer gelezen

WIJBOSCH | Elke tweede zondag van december wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind, voor altijd in je hart en gedachten. Ook in Wijbosch zal dit in de Kloosterkapel van Annahof St Barbera een gezellig samen zijn gehouden worden.

“Tijdens dit samenzijn zullen we samen gedenken en herinneren. De Kloosterkapel wordt sfeervol ingericht en er zijn gedichten, live muziek en mooie woorden. Daarnaast is er de gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee en warme chocolademelk. U kunt zich aanmelden door de naam van uw kind door te geven via het emailadres: hansentessadelaat@gmail.com. Broertjes, zusjes grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn welkom. Wij verwelkomen graag iedereen op deze bijzondere avond”, aldus de organisatie.

WereldLichtjesDag zondag 11 december 2022. Inloop vanaf 18.00 uur, aanvang 18.30 - 20.00 uur
Locatie: De Kloosterkapel van Annahof-St. Barbara, Eerdsebaan 1A in Wijbosch-Schijndel (Ingang achter bij de parkeerplaats Annahof)

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant