Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Schijndel/DE WIT nog geen kampioen ondanks overwinning in Den Dungen

Algemeen 258 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het is een spannende middag geweest in Den Dungen voor Schijndel/DE WIT, maar ondanks een mooie overwinning kon het kampioenschap nog niet worden gevierd.

Schijndel/DE WIT moest vanmiddag zelf winnen tegen Den Dungen maar nummer 2 Margriet zou dan moeten verliezen van tegenstander FC Schadewijk. Schijndel/DE WIT wist de wedstrijd in Den Dungen in een mooie overwinning om te zetten. Het werd uiteindelijk 1-3 voor Schijndel/DE WIT. Nummer 2 Margriet wist zijn wedstrijd echter ook in een overwinning om te zetten FC Schadewijk werd met 3-5 verslagen en daarmee werd het kampioenschap voor Schijndel/DE WIT een weekje uitgesteld en nu heeft men de beslissing in de competitie in eigen hand.  Volgende week kan het kampioenschap alsnog worden beslist als er thuis op het Zuideinderpark gespeeld gaat worden tegen nummer 9, DSC uit Kerkdriel en de wedstrijd in winst wordt omgezet. 

SV Avanti’31 speelde vanmiddag ook een goede wedstrijd tegen laagvlieger ODC uit Boxtel. SV Avanti’31 wist op het eigen sportpark de Molenheide een eenvoudige overwinning te behalen. Het werd uiteindelijk 5-0 voor de Schijndelaren. Hiermee blijft SV Avanti’31 uitzicht houden op de tweede plek in de competitie. Avanti staat op dit moment maar 1 punt achter op nummer 2 Margriet met nog 3 wedstrijden te spelen. Komende zondag gaat SV Avanti’31 een uitwedstrijd spelen tegen Alem. 

Ook voor WEC een prima overwinning vandaag. Op sportpark de Glorie werd vandaag met  2-0 gewonnen van de Woenselse Boys. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat WEC hiermee in de middenmoot van de 4e klasse F. Komende week speelt WEC in Heeswijk-Dinther tegen Avesteyn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant