Afbeelding
Foto: @Crearix / Yvonne vd Zanden - Maurix

Angelo & Fabrice zijn nieuwe uitbaters ‘t Skupke bij Schaapskooi

Algemeen 1.853 keer gelezen

Schijndel |  Velen kennen de horeca onder de naam ‘De Schaapskooi’, echter is de officiële naam ‘t Skupke. Angelo van der Zanden (36) en Fabrice vd Ven (33) zijn de nieuwe uitbaters van ‘t Skupke. Zij vinden het erg belangrijk dat gasten de Brabantse gezelligheid als vanouds blijven beleven. “Daar staan wij ook voor! Iedereen, van jong tot oud, kan genieten van de prachtige locatie met een lekkere versnapering.” 

De mannen hebben tot dusver het contact met het bestuur van De Schaapskooi als zeer prettig ervaren. Volgens de nieuwe uitbaters is de kracht van de plek: de diversiteit van groepen verbinden. Kom je voor een activiteit binnen de schaapskooi Schijndel, een intensieve wandeling of fietstocht? De dag is pas compleet onder het genot van wat lekkers op het terras. “Dat is de beleving die wij iedereen mee willen geven. Geniet van jullie dag, ontspan & voel je welkom”, aldus Angelo en Fabrice

“Wij staan dan ook enorm voor de sfeer en uitstraling die er nu binnen ’t Skupke is. Wij willen dat zoveel mogelijk overnemen”, vertellen ze trots. Op den duur zullen ze met hun ondernemend en enthousiast denken, daar waar behoefte aan is vernieuwingen in aan brengen. Maar eerst gaan ze veel leren van de vorige uitbaters, het team, en alle andere vaste gebruikers van het unieke plekje in Schijndel. “Wat goed is moet zo blijven, en wij staan te springen daarin onze weg te vinden.”

 Wie zijn de nieuwe uitbaters eigenlijk? Beiden zijn ze woonachtig in Schijndel. Fabrice is geboren en getogen in Schijndel. “Een echte Schijndelaar in hart en nieren”, lacht hij. Samen met zijn vrouw woont hij in Schijndel. “Ik werk in vast dienstverband bij de brandweer en ben ook vrijwilliger bij de brandweer in Schijndel. Ik hou niet van stilzitten en ben een aanpakker. Contacten met mensen en verbinden, daar geniet ik van.” De roots van Angelo liggen in Eindhoven, maar de liefde bracht hem naar Schijndel. Samen met zijn vrouw en kinderen is hij woonachtig in het dorp. Hij werd vrijwilliger bij de brandweer in Schijndel om mensen te leren kennen én zijn jongensdroom na te jagen. “Ondertussen ben ik al 12,5 jaar in dienst en heb ik een mooie vriendengroep opgebouwd. Ik kan zeggen: ik ben als dorpeling geïntegreerd”, vertelt Angelo. “Ik hou enorm van koken en voorop staan in het bedenken en uitvoeren van het sociaal samenzijn.”

De mannen leerden elkaar kennen bij de brandweer in Schijndel. Daar startten ze de opleiding samen en in de afgelopen 12,5 jaar hebben ze een vriendschap opgebouwd. “We weten van elkaar wat onze kwaliteiten zijn, we vertrouwen blindelings op elkaar. We vinden ons een topteam om ‘t Skupke tot een succes te maken. Juist om het samen te doen geeft ons nog de ruimte de werkzaamheden binnen de brandweer uit te voeren, maar daarnaast ook tijd vrij te houden voor onze gezinnen. Wij kijken er enorm naar uit jullie te ontmoeten. We zien jullie graag op ons terras voor een lekker drankje & hapje. We kijken er naar uit een praatje met jullie te maken. Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze gerust”, sluiten de kersverse uitbaters af.

Uit de krant

Uit de krant