Amy Deelen (r) van stichting Mi Amigo.
Amy Deelen (r) van stichting Mi Amigo. Foto:

Hoe was jouw jaar? Amy Deelen

Human Interest Human Interest 1.089 keer gelezen

SCHIJNDEL | Hoe was jouw jaar? Dat vroegen we aan een aantal Schijndelaren. Ieder mens maakt van alles mee. Negatieve dingen, maar gelukkig ook positieve momenten. Zonder al te veel het coronaspook erbij te halen lieten we ze vrijuit antwoorden. Ook blikten ze kort vooruit naar het nieuwe jaar.

In deze editie vragen we Amy Deelen oprichter van de stichting Mi Amigo om terug- en vooruit te blikken.

Wat is jouw topmoment van 2021?
De opstart van Mi Amigo, onze eerste actie was ‘IJsje voor een ander’. We hebben dit project opgestart met IJscafé Schijndel. Al vrij snel kregen we veel leuke reacties van andere ijssalons die graag mee wilde werken aan deze actie. Uiteindelijk hebben we gezamenlijk meer dan 1520 ijsjes opgehaald voor de voedselbank.

Waar werd je minder blij van?
Wat ik zeker niet meer had aan zien komen was de (gedeeltelijke) lockdown in het najaar van 2021. Dit was natuurlijk een grote tegenslag voor veel ondernemers. Ik kan wel zeggen dat ik er minder blij van word om te zien hoe veel moeit het kost voor veel ondernemers om hun hoofd boven water te houden.

Waar richt je je pijlen op in 2022?
Zowel privé als zakelijk gezien liggen er veel plannen op tafel waar we in 2022 mee aan de slag kunnen. Voor nu dus heel hard hopen dat we snel weer de mogelijkheid hebben om dit te gaan realiseren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant