Oldstars Beweegdag Schijndel, met Wim Vermeulen in het oranje.
Oldstars Beweegdag Schijndel, met Wim Vermeulen in het oranje. Foto: Björn Martens

Hoe was jouw jaar? Wim Vermeulen

Human Interest Human Interest 409 keer gelezen

SCHIJNDEL | Hoe was jouw jaar? Dat vroegen we aan een aantal Schijndelaren. Ieder mens maakt van alles mee. Negatieve dingen, maar gelukkig ook positieve momenten. Zonder al te veel het coronaspook erbij te halen lieten we ze vrijuit antwoorden. Ook blikten ze kort vooruit naar het nieuwe jaar.

In deze editie vragen we de sportieve Wim Vermeulen om terug- en vooruit te blikken.

Wat is jouw topmoment van 2021?
Mijn topmoment 2021 was op donderdag 2 september bij het OldStars regionaal Beweegfestival. Een jaar vantevoren had ik tijdens de pandemie een initiatief bedacht om met alle regionale OldStars walkingsports bij elkaar te komen. Deze teams had ik geholpen op te starten. En wonderwel werd het mogelijk om dit OldStars Beweegfestival zonder COVID-beperkingen te houden. Vanuit Veghel, Sint Oedenrode, Boxtel, Sint Mchielsgestel en Den Dungen konden deze teams bij elkaar komen om lekker buiten te bewegen. Onder professionele begeleiding van ervaren coaches en omlijst door muziek van de BigBand van het Nationaal Ouderenfonds werd het voor alle deelnemers een topdag. Deze dag was alleen maar mogelijk door ondersteuning van coaches die wekelijks belangeloos op het veld staan. Graag zet ik hun vandaag in het zonnetje! Want zij gaan er het komend weer voor met de positieve gedachte “365 dagen met 365 nieuwe kansen”

Waar werd je minder blij van?
Minder blij werd ik van het onvoorspelbare gedrag van COVID-19. De wisselvallige beperkingen waar niet alleen ik maar iedereen mee te maken kreeg. Hopelijk brengt 2022 betere tijden.

Waar richt jij je pijlen op in 2022?
Voor 2022 staan een aantal leuke initiatieven op de agenda. Clinics- en beweegdagen voor zorginstelling VIVENT “LangerThuis” en voor de vrijwilligers van WelzijnDeMeierij. Bijzonder wordt een leuke sportdag voor personen met een beperking. In samenwerking met de stichting Speciale Voetbaldagen en een Foundation uit Veghel ben ik in gesprek hierover om de nodige financien op tafel te krijgen. Het project voldoet aan de voorwaarden en in januari gaan we bespreken waar deze mooie dag gehouden wordt. Opties liggen bij FC Den Bosch, FC Eindhoven maar ook in Meierijstad zou het zomaar kunnen.

Tot slot wens ik iedereen een fijn 2022.... “365 dagen met 365 kansen” met of zonder deze pandemie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant