Harold van Veghel samen met Noa (links) en Matz (rechts)
Harold van Veghel samen met Noa (links) en Matz (rechts) Foto:

Hoe was jouw jaar? Harold van Veghel

Human Interest Human Interest 1.782 keer gelezen

SCHIJNDEL | Hoe was jouw jaar? Dat vroegen we aan een aantal Schijndelaren. Ieder mens maakt van alles mee. Negatieve dingen, maar gelukkig ook positieve momenten. Zonder al te veel het coronaspook erbij te halen lieten we ze vrijuit antwoorden. Ook blikten ze kort vooruit naar het nieuwe jaar.

In deze editie vragen we Schijndelse ondernemer Harold van Veghel om terug- en vooruit te blikken.

Wat is jouw topmoment van 2021?
Het leek er even op dat het Wereldkampioenschap van Max een echt topmoment van 2021 werd. Maar gelukkig kwam daar op 28 december (last minute) nog het super bericht dat de tumor in de borst bij mijn moeder in zijn geheel was verwijderd. Daar kan geen moment tegenop! Super trots op haar.

Waar werd je minder blij van?
Zakelijk gezien hoeft ik dat niet uit te leggen als je in de evenementenbranche werkt. Privé zijn dat toch de ziektes in de familie en de mensen die zijn overleden.

Waar richt jij je pijlen op in 2022?
Schijndel! Er staan een paar mooie projecten op de agenda met Schijndelse bedrijven, maar ook events in Schijndel. Het klinkt wat vreemd, maar ondanks dat ik al mijn hele leven in Schijndel woon, is het zakelijk altijd wat lastig geweest om “voet aan de grond” te krijgen in Schijndel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant