Marcel overhandigt Kim de prachtige cheque van 750 euro. Foto: Bas Ulehake
Marcel overhandigt Kim de prachtige cheque van 750 euro. Foto: Bas Ulehake Foto: Bas Ulehake

750 euro opgehaald voor stichting Geluksboontje

Human Interest Human Interest 509 keer gelezen

SCHIJNDEL | Tien weken lang kon iedereen bij Marcel Kemps, van Marcels Worstenbroodjes zijn worstenbroodjes bestellen en daarbij een goed doel steunen. Dit werd massaal gedaan, waardoor er een fantastisch bedrag is opgehaald voor Stichting Geluksboontje.

“We wilde graag een keer iets voor een goed doel doen”, legt Irma Keeris, de vrouw van Marcel uit. “Hierbij zijn we uitgekomen bij Stichting Geluksboontje. We vinden het zo goed wat zij doen voor de kinderen van gezinnen die het wat minder breed hebben. In totaal zijn er 2730 worstenbroodjes gebakken. Wat neer zou komen op 273 euro voor de stichting. Maar op het vlees voor de worstenbroodje kregen we van Habo met een mooie korting. Er waren ook mensen die extra sponsorde en zelf hebben we het bedrag van 273 euro verdubbeld, wat het een totaalbedrag van 750 euro maakt.

Prachtig eindbedrag
Het bedrag had Kim van Zoghel, de voorzitter van Stichting Geluksboontje niet verwacht. “Dit is echt fantastisch, hier kunnen weer zoveel gezinnen mee blij gemaakt worden. We krijgen wel vaker kleinere donaties, waar we natuurlijk ook heel blij mee zijn, maar dit is wel heel veel! Omdat deze actie speciaal voor Sinterklaas was, willen we daar volgend jaar wel iets extra’s mee gaan doen. Misschien kunnen we hierdoor zelfs een keer Sinterklaas bij de gezinnen langs laten gaan”.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant