Afbeelding
Foto: TV Skinlo

Sint bezoekt met Pieten jeugd van Skinlo

Sport Sport 297 keer gelezen

SCHIJNDEL | Jaarlijks komen Sint en Piet langs bij tennisvereniging Skinlo om de jeugd te vermaken met onder andere een potje tennis en goochel trucjes. En uiteraard brengen zij cadeautjes mee. Vorig jaar tijdens corona konden ze niet langskomen, maar was er een videoboodschap voor de jongste leden van Skinlo. Dit jaar konden ze gelukkig wél binnen de regels een bezoek brengen aan de tennisclub.

Vrijdagmiddag 26 november werden de leden verrasten Sint en zijn Pieten, zestien jeugdleden tussen 17.00u en 18.00u. Uiteraard werden de Pieten en Sint uitgedaagd voor een tenniswedstrijdje. De jeugd ging verder op zoek naar de plek waar de cadeautjes verstopt lagen. In volle sprint gingen ze op zoek en werden ze verrast met een toffe “Skinlo-bidon” vol met lekkere pepernoten en andere lekkernijen. 

De club hoopt volgend jaar de Sint en zijn Pieten weer op het sportpark in goede gezondheid te treffen. Tot slot nog een belangrijke boodschap van de Sint aan iedereen: “Blijf gezond en houd je aan de corona-regels. Zo houden we corona buiten de Skinlo-deuren.” 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant