Beitske Bouwman tijdens presentatie in het Voedselbos in Amsterdam.
Beitske Bouwman tijdens presentatie in het Voedselbos in Amsterdam. Foto: van Persblik, Connecting Minds

Beitske Bouwman schrijft nieuw boek ‘In Spirit’

Cultuur Kunst en cultuur 309 keer gelezen

SCHIJNDEL/AMSTERDAM | Tijdens het Tree Fest Festival in het voedselbos van Amsterdam werd het nieuwe boek van Beitske Bouwman gepresenteerd. Het boek genaamd In Spirit bevat 52 verhalen, reflecties en bespiegelingen verdeeld over de 4 seizoenen.

In Spirit is voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. In inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven wordt de lezer weggedragen uit de dagelijkse gedachten en teruggebracht naar het diepere zelf, de levenskern, het eigen zijn. De natuur speelt hierbij een belangrijke rol. Als levendige kracht, metafoor en opening naar bewustwording. Het boek biedt tevens coaches, psychologen en therapeuten handvatten voor reflectie en gesprek. Het brengt inspiratie voor mindfulness en meditatielessen en kan worden ingezet bij wandel- en natuurcoaching. Ook wordt het gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen als geboorte, huwelijk en afscheid.

Beitske Bouwman is naast schrijver freelance docent aan de Radboud Universiteit en de Universiteit van Wageningen en oprichter van Anaya Academy waarin zij mensen in verbinding brengt met de natuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant