Jeroen Metz met zijn nieuwe boek Fratello
Jeroen Metz met zijn nieuwe boek Fratello Foto: Jeroen Metz

Fratello het nieuwe boek van Jeroen Metz

Cultuur Kunst en cultuur 1.046 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het nieuwe boek ‘Fratello - Het spel gaat verder...’ van Jeroen Metz is sinds kort verkrijgbaar. Deze 116 pagina’s thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Jeroen begon al op jonge leeftijd met het schrijven van korte verhalen. Sinds 2011 schrijft hij thrillers. Met Fratello, het vervolg op Kinderspel, brengt hij zijn vijfde boek uit. Naast het schrijven van boeken zit hij al enkele jaren in het onderwijs, waar hij werkt als docent Nederlands en met veel plezier het leesplezier op zijn leerlingen overdraagt. 

Een korte impressie 
Na de dood van Emma krijgt Landel Malany een aanbod om in Nederland te gaan werken, waardoor het hele gezin Malany verhuist naar Maastricht. De zaak van de vermiste Italiaanse kinderen wordt op een gegeven moment weer heropend, nadat er eindelijk mogelijke daders worden opgespoord. Vincenzo Picassi wordt weer met de zaak belast en belandt in een steeds donkerder wordende wereld van misdaad, waarin hij keuzes moet maken die zijn eigen leven en dat van anderen kunnen bepalen. Het einde is nabij, maar voor wie?

Het boek is verkrijgbaar op www.boekscout.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant