Afbeelding
Foto: Pixabay / Myriams-Fotos

Stilstaan bij elk kind dat gemist wordt tijdens WereldLichtjesDag

Rouw Rouw 196 keer gelezen

WIJBOSCH | Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is, of voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Je kind blijft immers je kind, voor altijd in je hart en gedachten.

Tijdens WereldLichtjesDag kan iedereen samen gedenken en herinneren. Dit jaar helaas niet met een mooi samenzijn in het Kloosterkapel van Annahof-Sint Barbara, maar wordt dit thuis gedaan. De huidige berichtgeving rondom het Coronavirus laat het niet toe om met zijn allen samen komen.

Wel heeft u de mogelijkheid om via onderstaande adressen uw gegevens op te geven, en de naam van het gemiste kind. Dorpsraad Wijbosch zorgt er dan voor dat we een kaarsje met de naam van uw kind, bij u persoonlijk af komen geven. Om toch samen, in gedachten deze dag thuis bijzonder te maken. En om op zondag 12 december om 19.00 uur deze kaarsjes te laten branden bij jou thuis. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen wensen wij allemaal veel sterkte op deze moeilijke dag.                 

U kunt uw adresgegevens en de naam van uw kind voor 1 december mailen of doorgeven aan Tessa de Laat, Rietstraat 20, 5482 EX Schijndel of mail: hansentessadelaat@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant