Afbeelding
Foto:

De Social Tree zet zich in voor Woonboerderij Schijndel

Zorg en Welzijn Zorg en Welzijn 182 keer gelezen

SCHIJNDEL | De kerst zal ook dit jaar nog wel wat anders zijn dan normaal. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet voor elkaar kunnen zijn. Gewoon wat extra aandacht, vanuit een warm en sociaal hart. Daarom hebben ze bij Van Swaay Duurzaam Hout uit Schijndel en Koek uit Uden het volgende initiatief bedacht: de Social Tree. 

De Social Tree is een mooie, grote kerstboom van duurzaam hout. Het frame van 4 meter hoog staat al op een plek waar iedereen hem kan zien: de Schaapskooi in Schijndel. En om hem sfeervol te kunnen versieren, kan iedereen een kleine sponsorbijdrage doen. De opbrengst gaat uiteraard naar een goed doel dicht in de buurt: Woonboerderij Schijndel

Hoe kunnen mensen meedoen?

  • Je kunt een bod doen op de handgemaakte kerstster die als piek op de boom komt 
  • Je kunt een lamp voor in de boom sponsoren voor 10,00 euro
  • Je kunt een grote kerstbal voor in de boom sponsoren voor 20,00 euro

Vrijwilligers en sponsoren

Uiteraard is de organisatie heel blij met de vrijwilligers en sponsoren. Om te beginnen de Schaapskooi in Schijndel, waar onze boom een tijdje mag staan. Verder is het frame van de boom opgebouwd door YOUR Productions, wordt de verlichting verzorgd door Jaico Li, zorgt Ucustom voor mooie posters en timmert Harry de Loijer een prachtige, handgemaakte kerstster.

Kijk voor meer info op https://www.koek.nl/social-tree

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant