Dorpscentrum Wijbosch De Schakel.
Dorpscentrum Wijbosch De Schakel. Foto: Bas Ulehake

Dorps Restaurant ‘De Eeterij’

Zorg en Welzijn Zorg en Welzijn 487 keer gelezen

WIJBOSCH | In Wijbosch zal het eetpunt voor de dorpsbewoners binnenkort weer opgestart worden. De Dorpsraad hoorde afgelopen tijd regelmatig geluiden van de bewoners dat ze het fijn zouden vinden als ze elkaar weer eens kunnen ontmoeten bij een lekkere warme maaltijd. In samenwerking met de keukenstaf van Laverhof gaan zij kijken hoe ze hier het beste invulling aan kunnen geven en hoe groot de belangstelling hiervoor is.

Anders dan eerder al vermeld in de Nieuwsbrief van de Dorpsraad van Wijbosch zal de eerste bijeenkomst op woensdag 1 december zijn. Dan zal er een warme maaltijd worden geserveerd in de De Refter van Laverhof. Dat zal dan samenvallen met de gasten van ‘De Ontmoeting’ die sinds 2 maanden op de woensdagen al wekelijks van elkaars gezelschap en een warme maaltijd genieten. De Eeterij zal als dorpsrestaurant op 1 december en 22 december worden gehouden. Dit is in principe toegankelijk voor inwoners van alle leeftijden van Wijbosch. 

De Dorpsraad hoopt op die dagen veel mensen te mogen ontvangen die het leuk vinden om eens in gezelschap van andere dorpsgenoten samen te eten. Wel dien je dit uiterlijk twee dagen van tevoren bij een van de gastvrouwen van Laverhof telefonisch te reserveren telefoonnummer op 073-5443300. De maaltijd bestaat uit een 3 gangen menu waarbij je uit 2 varianten kunt kiezen. De kosten hiervan zijn 8,80 Euro exclusief drankjes en moet bij Laverhof via pinpas betaald te worden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant