Skinlo 2 Groen 10 t/m 12 jaar werd ongeslagen najaarskampioen.
Skinlo 2 Groen 10 t/m 12 jaar werd ongeslagen najaarskampioen.

T.C. Skinlo team 2 Groen 10 t/m 12 jaar kampioen najaarscompetitie 2021

Sport Sport 842 keer gelezen

SCHIJNDEL | Afgelopen weekend was de ontknoping in de KNLTB najaarscompetitie. Verschillende teams van T.C. Skinlo waren nog in de race voor het kampioenschap. TC Skinlo team 2 Groen 10 t/m 12 jaar kwam als kampioen uit de bus!

Opmerkelijk was de prestatie van het ‘groene’ team 10-12 jaar; Douwe Duffhues, Sam Terneusen, Luuk Haans, Floris Hamers en Thomas Schevers werden ongeslagen kampioen. De jongens verloren in de hele competitie slechts 2 punten. Dat was tegen het team van Berlicum dat uiteindelijk op 13 punten achterstand nummer 2 werd en bleven in deze competitie ongeslagen. Het bewijst dat Skinlo een super goede jeugd heeft die aardig aan de weg aan het timmeren is. 

De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. Een competitiedag bij Groen duurt ongeveer 3 uur. Kinderen spelen in de Groene competitie 4 enkel- en 2 dubbelpartijen. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers. Jongens en meisjes spelen door elkaar en mét en tegen elkaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant