Vanaf het terras is het padel goed te volgen.
Vanaf het terras is het padel goed te volgen.

Schijndel is klaar voor padel bij TV De Hopbel

Sport Sport 470 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dát blijkt wel uit de grote belangstelling voor de padel-clinics tijdens de opening van de padelbanen op zondag 7 november. TV De Hopbel is er trots op dat zij padel voor alle inwoners van Schijndel kan aanbieden. De tennisvereniging heeft naast de aanleg van drie nieuwe padelbanen met de nieuwste LED-verlichting, een flinke facelift ondergaan. 

Alle ruim 100 aanmeldingen voor de clinic tijdens de opening, lid of geen lid, kunnen rekenen op een clinic. ‘De belangstelling is overweldigend en we willen niemand teleurstellen’, aldus het bestuur van TV De Hopbel. De officiële opening is om 14.00 uur waarna er een demonstratiepartij gegeven zal worden. 

Als openingsaanbieding krijgt elk nieuw lid het lidmaatschap tot 1 januari 2022 gratis. Het lidmaatschap geldt zowel voor padel als tennis op de 10 banen bij TV De Hopbel. 

De inschrijving voor de clinics is gesloten, maar iedereen is van harte welkom om op zondag de opening bij te wonen. Om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats met aansluitend een padeldemonstratie. Alles natuurlijk onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek.

De organisatie ziet je graag 7 november bij De Hopbel aan de Rooiseheide 12. Voor meer informatie kun je ook terecht op tvhopbel.nl. De geldende Coronaregels worden bij T.V. De Hopbel nageleefd met coronacheck.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant