Afbeelding

WEC wint van Mariahout

Sport Sport 281 keer gelezen

WIJBOSCH | De wedstrijd WEC tegen Mariahout staat garant voor een spannende pot waar gestreden word om elke meter op het veld. WEC kwam goed uit de startblokken en kreeg na 5 minuten een hoekschop. De bal werd door Nout Heijmans voorgezet en door Milan Santegoeds beheerst ingekopt 1- 0. Door dit doelpunt kreeg WEC veel vertrouwen en werden er een paar mogelijkheden gecreëerd maar ontbrak het aan de laatste pass om doeltreffend te kunnen zijn. Mariahout kon er weinig tegen over stellen en werd de rust stand van 1-0 bereikt.

Na rust was het Mariahout dat de bovenliggende partij was zonder grote kansen te creëren In de 80e minuut leek Mariahout de 1-1 te scoren maar werd door de scheidsrechter hands geconstateerd, doelpunt afgekeurd. Maar in de 85e minuut was het dan toch Mariahout dat de 1-1 scoorde, na niet goed verdedigen kreeg de spits van Mariahout de bal op zijn slof en schoot de bal onder in de hoek en was de bal onhoudbaar voor doelman Jasper van Os. In de blessuretijd viel uiteindelijk de beslissing, door goed doorzetten kreeg invaller Julian Van Thiel de bal mee en kon alleen op doel en maakte beheerst de 2-1 door de bal onder in de hoek te plaatsen eindstand 2-1.

De eerste overwinning van het seizoen voor WEC werd hierna nog groots gevierd . een mooie opsteker voor de jeugdige selectie van WEC , waar weer met vertrouwen naar de volgende wedstrijd word gekeken. Uit naar Tivoli in Eindhoven waar weer gestreden zal worden om de 3 punten.