WV Schijndel in actie.
WV Schijndel in actie. Foto: Bas Ulehake

WV Schijndel klaar voor de toekomst

Sport Sport 390 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wielervereniging Schijndel is klaar voor de toekomst. Met ingang van 2022 zullen de renners en rensters van de grote wielervereniging uit Brabant in twee verschillende tenues te zien zijn in de verschillende disciplines die het wielrennen rijk is.

Het contract met hoofdsponsor Output Professional audio, video & lighting is wederom verlengd, nu met een periode van 4 jaar. Het inmiddels familiebedrijf van familie Van den Bergh, door toetreding van de kinderen van eigenaar Hans van den Bergh in het bedrijf, draagt WV Schijndel al jarenlang een warm hart toe. 

De entree van het Belgische Stanza Die Making in de wielrennerij als sponsor bij de WV Schijndel voor de vrouwen U23 formatie is na een zeer vruchtbare periode omgezet in een nieuwe verbintenis voor eveneens 4 jaar waarbij de vrouwen van 15 jaar en ouder hun eigen tricot hebben.

ZZPR.nl, de bemiddelaar voor ZZP’ers in de bouw, blijft WV Schijndel trouw als co-sponsor. Dit komt tot uiting op de broeken en de schouders van renners en rensters.

Ook het moederbedrijf van Stanza Die Making, KDM Pack van zaakvoerder Koen De Mets, zal de vereniging financieel wederom ondersteunen de komende jaren. 


De nieuwe tenues van WV Schijndel

Naast de trouwe sponsoren Mutsaars Bikes uit Schijndel, Van Doorn Infra uit Schijndel en Machinaal Timmerbedrijf Van der Linden uit Veghel kan WV Schijndel ook nog twee nieuwe shirt sponsoren uit Schijndel verwelkomen. Jozon B.V. het adres voor uw whirlpools, spa’s, hottubs en sauna’s en bekend van de Grote Prijs Jozon, prijkt vanaf 2022 ook op shirts. Lacros, leverancier van elektrische vouwfietsen en sinds kort gevestigd in een nieuwe pand op de Nieuwe Eerdsebaan in Schijndel, heeft een mooie plaats gevonden op rug van de nieuwe tenues. 

Daarnaast zal op de shirts van de vrouwen ook de logo’s te zien van Parkhotel Valkenburg en Stern. WV Schijndel heeft inmiddels al twee jaar een samenwerkingsverband met het gelijknamige continentale vrouwen team wat erin heeft geresulteerd dat al diverse rensters van WV Schijndel een stap omhoog hebben kunnen maken. De Stern Groep is dealer van 18 verschillende automerken. Het wagenpark van de wielerverenging omvat diverse auto’s welke afkomstig zijn van de Stern dealer uit Veghel.

De leverancier van de nieuwe outfits zal gedaan worden door gerenommeerde kledingfirma Bioracer. Bioracer levert al meer dan 35 jaar wielerkleding door geheel Europa en is ondermeer leverancier van de Nederlandse, Belgische en Duitse wielerbond. In Bioracer heeft de wielervereniging een betrouwbare partner gevonden die de bijna 150 leden van WV Schijndel op een professionele wijze aan kan kleden.

Toekomst
Het verlengen van en het aangaan van nieuwe sponsorcontracten leidt er toe dat WV Schijndel voor de komende vier jaren de begroting op orde heeft om alle categorieën goed te ondersteunen. Door het uitgebreide programma, de ambities en gestegen onkosten (o.a. brandstof) was een nieuwe begroting bittere noodzaak. Maar het resultaat mag er nu zijn.

De basis van de vereniging begint met de jeugd uit de eigen regio die wanneer men ouder wordt de mogelijkheid heeft om naar de nieuwelingen (m/v) door te stromen binnen de eigen vereniging.

Bij de vrouwen resulteert dit uiteindelijk in een uitstekend nationaal en internationaal programma voor de junior-vrouwen en de vrouwen U23 formatie. Hierbij wordt de opstap gebonden richting een continentale ploeg als Parkhotel Valkenburg. Voor de mannen is er na de nieuwelingen bij de junioren een aantrekkelijk programma met daarna de mogelijkheid om door te stromen naar het BHST Cycling Team, het regioverband van vier verenigingen uit het district Zuid-Oost.

Dit jaar werden er op nationaal, europees en zelf wereldniveau 19 top 3 noteringen behaald door leden van de vereniging. Een resultaat om trots op te zijn en een resultaat wat ons vertrouwen geeft dat de weg die we ingeslagen zijn de juiste is.

Wielervereniging Schijndel dankt al deze sponsors voor het vertrouwen wat zij hen geeft voor de komende vier jaren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant